Anette

Telesekretær anetteo@telehuset.dk Jeg gør mit bedste for at hjælpe hurtigt og gør det altid med et smil. Jeg er stolt af at være en del af TH-teamet. Dansk: Engelsk: Engelsk:

Ella

Telesekretær ella@telehuset.dk Spændende og afvekslende dage, hvor ikke 2 dage er ens. Dagene er et mix af forskellige typer kunder og opgaver. Da jeg har arbejdet med kundeservice i over 20 år er dette jobbet for mig. MOTTO: Sky is the limit SPECIALE: Dansk:

Maria

Telesekretær maria@telehuset.dk For mig handler det om at bidrage med noget positivt til hver samtale. Hjælpe kunderne på vej. Gøre en forskel ved at give et smil med. Jeg bliver stolt, når jeg har gjort en forskel 🙂 MOTTO: Sig JA til dig selv hver dag. SPECIALE: Ord, f.eks tekst til nyhedsbreve og andre udsendelser…

Britta

Telesekretær britta@telehuset.dk Det er med at holde tungen lige i munden, for der sker altid noget nyt. Heldigvis ☺ Man skal være skarp og have forståelse for hvad, hvorfor, hvordan og hvorhen. Det klarer jeg… MOTTO: Det handler om at turde… SPECIALE: Hurtig besvarelse med et smil Dansk:

Anette

Telesekretær anette@telehuset.dk Jeg sætter en ære i at yde en professionel og imødekommende service overfor vores kunder og vores kunders kunder – altid med et smil i stemmen. MOTTO: Just do it… SPECIALE: Kundeservice, sprog og salg Dansk: Engelsk: Tysk:

Tina

Telesekretær tif@telehuset.dk Jeg har et lyst og lattermildt sind –og er altid i godt humør. Smil breder sig – specielt i telefonen, og det giver glade kunder. Jeg er meget glad for sprog, så udenlandske kunder er meget velkomne. Herudover hygger jeg mig med at besvare mails for vores kunder. Kundeservice på alle nivauer. MOTTO:…