Job og karriere

Søger du en dynamisk arbejdsplads, hvor der er masser af alsidige udfordringer, medbestemmelse, en uformel stemning og stærkt kollegialt sammenhold?

Så er du måske vores næste medarbejder!

 

TeleHuset ApS er en virksomhed i rivende vækst, og vi er derfor altid på udkig efter nye kompetente medarbejdere, der kan og vil være med til at yde en ekstraordinær indsats for vores kunder.

Der er aldrig to dage, der er ens! Hver dag byder på nye udfordringer, der skal håndteres og løses med en professionalisme, indlevelse og faglighed, der er kendetegnende for det serviceniveau, som TeleHuset yder i dag.

Frihed under ansvar

Vi stoler meget på vores medarbejdere, og derfor har vi en uskreven medarbejderpolitik, der hedder ‘frihed under ansvar’. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vores erfaring er, at vi opnår de bedste resultater, hvis alle har rum og frihed til at løse deres opgaver.

Det vigtigste er, at vi hjælper hinanden, fordi vi i fællesskab kan sikre et højt og stabilt serviceniveau. Derfor tager vi også løbende på teambuildingkurser, hvor vi lærer hinanden bedre at kende og får en masse fælles oplevelser, der er med til at styrke det kollegiale sammenhold. Det er vigtigt for, at vi kan bevare et sundt og dynamisk arbejdsmiljø, der er med til at udvikle den enkelte medarbejder både på et personligt og fagligt niveau.

Send en uopfordret ansøgning til TeleHuset

Hvis du er yderst serviceminded, har en smilende telefonstemme og er klar på en masse nye og spændende udfordringer, så ring til os på tlf. 70 21 30 31 eller send en uopfordret ansøgning til:

TeleHuset ApS
Personalefunktionen
Vassingerødvej 145
3540 Lynge

Vi glæder os til at høre fra dig!